top of page

Blogi

Hyvinvointia elämään

Hei ystävät,


Haaveeni on ollut jo pitkään luoda oma hoitola/hyvinvointikeskus, jonne saa tulla rentoutumaan ja lataamaan akkuja. Nyt olen vihdoin ottamassa ison harppauksen tätä unelmaani kohti. Mutta kelataampa ensin hieman taaksepäin..


Hyvinvointi ja itseni kehittäminen on kiinnostanut minua jo vuosia. Joskus oli aika, kun syytin muita ihmisiä tai tapahtumia huonosta olostani, kunnes ymmärsin katsoa peiliin ja ottaa itse vastuun omasta elämästäni. Siitä alkoi monien vuosien polku tutustuen meditaatioon, joogaan ja erilaisiin luontaishoitoihin, sekä Suomessa että ulkomailla. Nyt, monta vuotta myöhemmin olen oppinut ottamaan vastuun omasta elämästäni ja hyvinvoinnistani. Uskon, että ne tärkeät peruspilarit ovat meille monille tuttuja: riittävä ja hyvänlaatuinen uni, terveellinen ruoka sekä liikunta. Siinä on jo hyvä kombo, josta alkaa rakentamaan peruspohjaa tasapainoiseen elämään. Mutta se ei vielä riitä, sillä suurin voima, jolla pystymme elämämme todellisesti muuttamaan, on mielen voima.

Niimpä säännöllisellä hiljentymisellä/mindfulnes harjoituksella, voimme jo tosissamme alkaa näkemään harjoitusten tuomia positiivia vaikutuksia elämäämme.


Noniin, palataanpa itse asiaan.. Muutamia vuosia sitten aloin mielessäni kuvittelemaan paikkaa, jossa voisi tehdä erilaisia hoitoja, nauttia metsän tuoksusta, pulahtaa virkistävässä vedessä, saunoa, nauttia hyvästä ruuasta ja vielä hyvässä seurassa. Vaan kuinka ollakkaan, se paikka löytyi aivan nenäni edestä, omasta nuoruuden kotini ympäristöstä. Isäni oli jo vuosia rakentanut pienimuotoista luontokeskusta metsien ja kallioiden suojaan, ja tämä paikka sopisi oikein hyvin mielessäni visioituun hyvinvointikeskukseen. Työtä on vielä paljon, mutta eihän Roomakaan ole päivässä rakennettu.

Siispä aloitimme muutama vuosi sitten remontoimaan sukuni jo hieman iäkästä kesämökkiä, jossa voi nyt tehdä rentouttavia turvehoitoja, klassista- ja balilaista hierontaa sekä nauttia turvesaunan vaikutuksista. Toisin sanoen, halusin luoda paikan jossa voi hetkeksi:


* päästää irti stressistä ja huolista

* antaa kehon ja mielen levähtää

* nostattaa omaa energiatasoa

* hoidon yhteydessä pulahtaa halutessa virkistävään lampeen

* kiivetä kalliolle ja hiljentyä

* istua terassilla teetä juoden ja seuraten luonnon ihmeitä

* pysähtyä nuotion äärelle, ja nauttia eväistä kodassa


Ennen kaikkea, halusin luoda paikan, jossa on lupa pysähtyä ja vain OLLA.


Tämä vuosi 2020 on tuonut meille kaikille muutoksia, tavalla tai toislla. Ja tänä päivänä maailman meno ympärillämme saattaa tuntua sekasortoiselta ja pelottavalta. Silti koen itse, että nyt jos koskaan, on mitä paras aika kääntyä sisäänpäin ja vahvistaa omaa kehoaan ja mieltään.

Sillä kun pystymme itse voimistamaan sisäistä maailmaamme, huomaamme että emme enää reagoi pelon asettamin kuvin ulkoiseen maailmaan, vaan seisomme vahvasti omassa voimassamme.


Ja nyt minulla on ilo ilmoittaa, että alan tekemään hoitoja 13. tammikuuta 2021 lähtien,


joten sinä,


olet sydämellisesti tervetullut rentoutumaan ja nauttimaan hoidoista!<3: Laura Johanna


p.s. Jos haluat tulla ystävän kanssa, tai pienessä porukassa, niin laitathan vielä viestiä erikseen.

Comments


Featured Posts
Päivityksiä tulee pian
Once posts are published, you’ll see them here.
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page